Data d’estrena inicial: 26 de febrer de 2019

Anno 1800 és un edifici de la ciutat d’estratègia en temps real joc de vídeo, desenvolupat per Blue Byte i publicat per Ubisoft, i ja es podrà llançat al febrer de 2019. És el setè joc en l’anno sèrie, i torna a la utilització de un escenari històric després dels dos últims títols, Anno 2070 i Anno 2205, que va tenir lloc durant la Revolució Industrial al segle XIX. Després del lliurament anterior, el joc torna a la mecànica tradicional de construcció de ciutats i combat en l’oceà de la sèrie, però introdueix nous aspectes del joc, com el turisme, la “impressió blau” i els efectes d’influències de la industrialització dels habitants de l’illa.

El joc inclourà una campanya d’històries, una manera de caixa de sorra i una manera multijugador. Igual que Anno 2205, el joc comptarà amb una jugabilitat de diverses sessions, tot i que a diferència del seu predecessor, les sessions de combat i construcció de ciutats no se separaran. A més, els mapes generats aleatòriament, els oponents de la IA que es basen en el mateix mapa que el jugador, a més dels béns i articles comercials que es poden enviar faran una devolució dels terminis anteriors de la sèrie.

La industrialització és el tema de l’any 1800. L’entorn és més que una simple decoració, influeix en tots els aspectes del joc, té efectes en característiques des de la contaminació fins a les vagues de treballadors. Canons, trens, l’exploració de noves tecnologies i la marxa triomfal del capitalisme; Les industrialitzacions dels segles XVIII i XIX van tenir un gran resultat en l’estil de joc general en 1800.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anno_1800