Aquesta sèrie es va estrenar el 2 de desembre de 2013 i actualment es pot veure a Netflix, d’aquesta sèrie hi ha 3 temporades i sembla que la temporada 4 s’estrenarà en el 2019.

Rick i Morty és una sèrie de televisió nord-americana d’animació per a adults creada per Justin Roiland i Dan Harmon per Adult Swim. La sèrie segueix les desventures d’un científic, Rick, i el seu fàcilment influenciable nét, Morty, els que passen el temps entre la vida domèstica i els viatges espacials intergalàctics. Roiland és l’encarregat de donar-li veu als dos personatges principals, la sèrie també inclou les veus de Chris Parnell, Spencer Grammer, i Sarah Chalke.

Els orígens de la sèrie poden trobar-se en un curtmetratge rudimentari animat per Roiland per al festival de cinema Channel 101 anomenat Doc and Mharti, una paròdia dels principals protagonistes de Back to the Future. NBC va acomiadar a Harmon per discussions entre ell i els executius de la sèrie Community, i llavors ell i Roiland van desenvolupar una sèrie basada en la pel·lícula recentment difosa. La sèrie ha estat aclamada universalment per la seva originalitat, creativitat i humor.

https://es.wikipedia.org/wiki/Rick_y_Morty