Spiderman: Homecoming1 2 és una pel·lícula nord-americana de superherois de 2017, basada en el personatge de còmics Spiderman, produïda per Marvel Studios i Columbia Pictures , i distribuïda per Sony Pictures Entertainment. És el tercer reinici de la franquícia de Spiderman i la setzena pel·lícula de l’Univers cinematogràfic de Marvel.

Va ser dirigida per Jon Watts, amb un guió de Watts, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Christopher Ford, Chris McKenna i Erik Sommers i està protagonitzada per Tom Holland, Michael Keaton, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Jon Favreau , Marisa Tomei i Robert Downey Jr.

Al febrer de 2015, Marvel Studios i Sony van arribar a un acord per compartir els drets dels personatges de Spiderman, integrant al personatge en l’univers ja establert per Marvel. El següent mes de juny, Holland va ser confirmat per al paper de Peter Parker / Spiderman, mentre que Jon Watts va ser contractat per dirigir, seguit poc després de la incorporació de Marisa Tomei com la tia May i la contractació de John Francis Daley i Jonathan M. Goldstein per escriure el guió. El títol oficial de la pel·lícula va ser revelat a l’abril de 2016 i aquest mateix mes va començar la fotografia principal del film, en els Pinewood Studios, al comtat de Fayette, Geòrgia.

Spiderman: Homecoming va ser estrenada el 7 de juliol de 2017 a Estats Units, el 6 de juliol a Mèxic i Colòmbia i el 28 de juliol a Espanya, en 3D, IMAX.

https://es.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_Homecoming